У Маріуполі загарбники намагаються відновити водопостачання

У Маріуполі загарбники намагаються відновити водопостачання

Укрінформ
У Маріуполі загарбницька влада намагається відновити водопостачання, але через пошкоджені труби вода не потрапляє до людей.

Про це в Телеграмі повідомив радник міського голови Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«У Маріуполі частково поновили водопостачання. Результат можна побачити на власні очі. Лівобережний район міста повністю відрізано від водопостачання. Перша спроба закінчилася фонтанами і річками вже всередині будинків, тому була припинена», - написав Андрющенко.

В інших районах міста водопостачання частково вдалося відновити, але верхні поверхи багатоповерхівок недосяжні для напору води взагалі.

Читайте також: Андрющенко: У Маріуполь приїхав «головний від росії в Донецьку» - проконтролювати мародерство

Як повідомляв Укрінформ, у Маріуполі мешканці вже кілька місяців залишаються без водопостачання, і щоб мати хоч якісь запаси, збирають дощову воду.

Агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Маріуполь сьогодні без нормального постачання електрики, води, газу. Від початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тисяч депортовані до росії та тимчасово окупованих територій Донецької області.

Читайте також: У Маріуполі загарбники пом'якшили режим виїзду у бік Запоріжжя

Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-