Президент: Робимо все, щоб якнайшвидше повернутися до правил мирного часу

Президент: Робимо все, щоб якнайшвидше повернутися до правил мирного часу

Укрінформ
Україна робить все, щоб якнайшвидше повернутися до життя за правилами мирного часу.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«Робимо все, щоб якнайшвидше повернутися до правил мирного часу. А також хочу сказати слова вдячності усім, хто докладає зусиль, щоб Україна нарешті стала частиною обʼєднаної Європи. Всім нашим дипломатам, всім нашим державним службовцям, які зараз мають за лічені тижні виконати завдання, яке інші держави долали роками, коли йшли до Євросоюзу», - сказав Зеленський.

Він підкреслив, що євроінтеграційний шлях України - це не просто про політику. Це про якість життя і про те, що українці відчувають життєві цінності так само, як і абсолютна більшість європейців, додав глава держави.

Читайте також: Зеленський: Війна триває, і кожен з нас має щоденно дбати про допомогу обороні

«Сьогодні у Києві провів переговори з премʼєр-міністром Португалії. Подякував йому за всю ту підтримку, яку Португалія зараз надає Україні. Це й оборонна, і політична, і гуманітарна підтримка. Я вдячний за тепле ставлення до наших людей, які знайшли прихисток на португальській землі», - зазначив Президент.

За словами глави держави, він обговорив з премʼєр-міністром Португалії подальше посилення санкцій проти російської федерації, а також повоєнну відбудову нашої держави. «Португалія готова долучитися до відновлення України, до відбудови українських шкіл і дитячих садочків», - підкреслив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Португалія готова очолити відбудову навчальних закладів в Україні.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-