Загарбники вдруге зруйнували міст між Сєвєродонецьком та Лисичанськом

Загарбники вдруге зруйнували міст між Сєвєродонецьком та Лисичанськом

Фото
Укрінформ
На Луганщині російські загарбники вдруге після 2014 року зруйнували міст між Сєвєродонецьком та Лисичанськом.

Як передає Укрінформ, про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив у Телеграмі.

«орки зруйнували міст між Сєвєродонецьком та Лисичанськом. Це вже вдруге. У липні 2014 року під час визволення Лисичанська бойовики підірвали проліт мосту під час відступу. Відтоді сполучення між двома стотисячними містами було ускладнене. Міст відновили у 2016 році. Сьогодні історія повторилася», - написав очільник області.

Але він зазначив, що сполучення між цими містами є.

Читайте також: Гайдай про намір рф захопити Луганщину «найближчим часом»: слова шойгу — нісенітниця

Як сьогодні повідомляв Гайдай, всі свої сили російські загарбники кинули на штурм Сєвєродонецька і на прорив – перерізання траси «Лисичанськ – Бахмут», щоб ми не мали змоги вивозити людей в евакуацію і підвозити їм гуманітарні вантажі, а військовим - провізію чи боєкомплекти.

Луганщина постійно зазнає обстрілів російської армії, в області зруйновані багато житлових будинків, об'єкти інфраструктури, навчальні заклади, пошкоджені лікарні. За інформацією керівника Луганської ОВА, донедавна у регіоні залишалися понад 40 тис. мирних жителів, які відмовлялися евакуюватися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-