У прикордонних районах Одещини запроваджують режимні обмеження – ДПСУ

У прикордонних районах Одещини запроваджують режимні обмеження – ДПСУ

Укрінформ
Через збройну агресію росії прикордонники з ранку 23 травня ввели додаткові режимні обмеження в межах Одеського, Білгород-Дністровського та Болградського прикордонних районів Одеської області.

Про це повідомляє Держприкордонслужба України, передає Укрінформ.

«Запроваджено додаткові тимчасові обмеження на в’їзд, провадження робіт у прикордонній смузі, прикордонних контрольованих районах, плавання маломірних суден та інших плавзасобів у внутрішніх водах», - йдеться у наказі начальника Білгород-Дністровського прикордонного загону.

Зокрема, з 8-ої год. 23 травня в межах Одеського, Білгород-Дністровського та Болградського контрольованих прикордонних районів Одеської області заборонено: в’їзд осіб у визначену смугу вздовж державного кордону; провадження робіт, окрім сільськогосподарських та будівельних; відпочинок населення, рибальство (за винятком окремих ділянок); перевезення зброї та будь-яких засобів активної оборони без дозволів; використання приладів нічного бачення, тепловізійної техніки, радіостанцій; використання повітряних суден, безпілотної техніки.

Також заборонено рух (пересування) ділянкою автомобільної дороги Одеса - Рені в районі Паланки (Молдова) осіб у пішому порядку та перевезення громадян України чоловічої статі віком від 18 до 60 років, котрі не мають законних підстав для виїзду за кордон.

Водночас, пояснили у відомстві, дія обмежень не поширюється на представників військових формувань, правоохоронних органів та деяких інших державних служб.

Читайте також: На Одещині російська ракета влучила в інфраструктурний об'єкт, виникла пожежа

Як повідомляв Укрінформ, на Одещині у зоні уваги Сил оборони перебуває ділянка державного кордону з територією невизнаного Придністров’я. Напередодні ворог завдав удару трьома ракетами по одному з районів Одещини.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-