Ракетним ударом по Лозовій на Харківщині пошкоджено понад тисячу квартир і 11 закладів освіти - мер

Ракетним ударом по Лозовій на Харківщині пошкоджено понад тисячу квартир і 11 закладів освіти - мер

Відео
Укрінформ
Внаслідок учорашнього ворожого ракетного удару по Лозовій на Харківщині у місті пошкоджено понад тисячу квартир і одинадцять закладів освіти.

Про це у Телеграмі розповів міський голова Лозової Сергій Зеленський, передає Укрінформ.

"Продовжуємо обстеження об'єктів інфраструктури, житлових будинків. цифри шокують: 11 закладів освіти, з них 5 шкіл. Є питання по лікарні, поліклініці. Найстрашніше - це квартири наших мешканців - їх більше тисячі. Ну, і вщент зруйнований наш Палац культури", - сказав міський голова Лозової.

Раніше мер опублікував також звернення на сайті Лозівської міськради, у якому розповів про поранених внаслідок удару лозівчан. За словами Зеленського, вчора поранення отримали вісім людей, серед яких і 11-річна дівчинка. Усі вони перебувають на стаціонарі, їм надана перша допомога і забезпечене повне медобслуговування.

У Лозовій створено робочу групу, яка займається виявленням пошкоджених об'єктів та визначатиме збитки.

Читайте також: За минулу добу на Харківщині від російської агресії загинула одна людина, поранено 20

Як повідомлялося, від початку повномасштабного вторгнення Лозівська громада періодично зазнає ракетних ударів. Кілька жителів загинуло.

Зокрема вчора росіяни завдали ракетного удару і по відреконструйованому нещодавно будинку культури в Лозовій.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Фото: ГУ ДСНС у Харківській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-