Фейковий «мер» Херсона обіцяє зниження тарифів на вкрадені окупантами газ та електроенергію

Фейковий «мер» Херсона обіцяє зниження тарифів на вкрадені окупантами газ та електроенергію

Укрінформ
Російські колаборанти заявляють, що з травня у Херсоні можуть знизити тарифи на житлово-комунальні послуги. Насправді вони збираються продавати мешканцям тимчасово окупованих територій вкрадені в України ресурси.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє херсонський сайт «Мост».

«Російські колаборанти заявляють, що з травня у Херсоні можуть знизити тарифи на житлово-комунальні послуги. Про це із посиланням на фейкового «мера» Херсона Олександра Кобця (на фото) написали проросійські «ЗМІ», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за квітень люди отримали платіжки за чинними в Україні тарифами.

Кобець заявляє, що знизити тарифи буцімто допоможе компенсація «з урахуванням того, що основні енергоносії компенсуватимуться коштом Россєтєй та Газпрому».

Читайте також: На Херсонщині загарбники загострюють гуманітарну кризу - блокують доставку ліків і продуктів

При цьому, «керівник адміністрації Херсона» Олександр Кобець відверто бреше, адже ніякі «Россєті» та «Газпром» не мають відношення до постачання послуг на тимчасово окупованій Херсонщині. І електроенергію, і газ Херсон отримує українські. Як відомо, газ для населення Україна використовує власного видобутку. Отже, росіяни будуть банально продавати мешканцям тимчасово окупованих територій вкрадені в України ресурси, інформує видання.

Читайте також: російські військові під дулами автоматів змушують ув’язнених рити траншеї на Херсонщині

Як повідомляв Укрінформ, у Херсонській області загарбники блокують «зелені коридори», евакуацію, викрадають мирних жителів, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти, учасники АТО, фермери, вчителі.

На тимчасово захопленій території регіону вичерпуються ресурси, зупинився бізнес.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-