У Святогірську на Донеччині ворожі обстріли зруйнували музичну школу

У Святогірську на Донеччині ворожі обстріли зруйнували музичну школу

Фото
Укрінформ
У Святогірську на Донеччині внаслідок обстрілів російських загарбників вщент знищена музична школа, яку у 2016 році допомагав ремонтувати уряд Японії.

Як передає Укрінформ, про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Телеграмі.

«Ще один заклад культури знищили росіяни на Донеччині. Цього разу — музичну школу у Святогірську. Школа потрапила під обстріл сьогодні вдосвіта і знищена вщент», - написав очільник області.

Він зазначив, що у 2016 році уряд Японії допоміг області відремонтувати цю школу — то була частина проєкту «Сприяння стабілізації громад на Донбасі». Росіяни ж перетворили її на руїни.

«Я вдячний народу Японії та всім нашим союзникам, які роками допомагали відбудовувати Донеччину. Відбудуємо і тепер!», - наголосив Кириленко.

Читайте також: На Донеччині ворог веде обстріли по всій лінії фронту

Як повідомлялося, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-