росіяни за добу 30 разів обстріляли Луганщину

росіяни за добу 30 разів обстріляли Луганщину

Укрінформ
російські війська за минулу добу, 14 травня, 30 разів обстріляли Луганську область з різного виду артилерійського озброєння та із використанням авіації - поліція документує наслідки.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України (НПУ) у Телеграмі, передає Укрінформ.

«За добу ворог 30 разів обстріляв Луганщину з різного виду артилерійського озброєння та з використанням авіації. Поліція документує наслідки. Зазнали пошкоджень щонайменше 52 об’єкти інфраструктури міст Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, Новодружеськ, Попасна, Золоте та селищ Білогорівка, Комишуваха, Тошківське, Оріхове, Катеринівка, Троїцьке, Верхньокам’янка та Врубівка», - уточнюється у повідомленні.

Під час ворожих обстрілів постраждали багатоповерхові та приватні будинки, гаражі, технікум, будівля вищого навчального закладу, будівля селищної ради смт Комишуваха.

Зокрема, під час обстрілу Сєвєродонецька снаряд потрапив на територію одного з підприємств, через що сталося займання виробничої будівлі. Окрім цього, через обстріли та влучання снарядів у місті горіли квартири у багатоквартирних будинках.

Зазначається, що поліцейські продовжують в цілодобовому режимі нести службу, фіксувати наслідки обстрілів, надавати допомогу населенню, здійснювати охорону громадського порядку, патрулювати населені пункти та чергувати на блокпостах.

Читайте також: У Миколаївській області внаслідок ворожих обстрілів за добу поранено 10 людей

Як повідомлялося, 24 лютого росія почала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст і сіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-