В Єгипті відкриють новий готель Xanadu Makadi Bay

В Єгипті відкриють новий готель Xanadu Makadi Bay

PR
Укрінформ
OTI Holding, найбільша міжнародна група у сфері туризму, повідомляє про відкриття нового готелю в Єгипті.

Xanadu Makadi Bay у Хургаді стане справжнім подарунком для туристів, які цінують бездоганний сервіс.

 Xanadu Makadi Bay – третій готель Xanadu. Популярні на українському ринку Xanadu Resort на курорті Белек та Xanadu Island у Бодрумі, що в Туреччині, добре відомі наданням послуг найвищого рівня, увагою до кожного туриста, комфортним перебуванням та доброзичливим персоналом.

Високі стандарти обслуговування будуть дотримуватися і в новому готелі в Єгипті - нині проводяться тренінги для працівників, кожен з яких пройшов ретельний відбір. Тренінги проводять досвідчені фахівці з Туреччини, які приїхали до Єгипту спеціально для підготовки персоналу.

Для гостей:

✔ Велика доглянута територія

✔ Мальовничі краєвиди Червоного моря

✔ Концепція High Class All Inclusive та цілодобовий сервіс 24/7

✔ 815 номерів різного рівня, в тому числі котеджі та вілли, всюди — комфорт та розкіш

✔ Власний піщаний пляж

✔ Різноманітні бари та ресторани

✔ SPA-центр

✔ Особлива увага маленьким гостям: величезний дитячий світ Fancyland та Sun Family Club — авторський дитячий клуб туроператора Coral Travel з професійними педагогами та пізнавальними заходами.

Новий готель Xanadu Makadi Bay у Хургаді відкриється у квітні. Але вже зараз є можливість забронювати відпочинок у готелі на будь-які дати за спеціальними цінами – від 22 500 грн на одну особу. Підібрати тур можна онлайн на сайті туроператора Coral Travel, якому належить ексклюзивне право продажу нового готелю.

Xanadu Makadi Bay входить до відомої міжнародної готельної мережі OTI Hotels & Resorts International. Наразі вона нараховує 22 готелі: 17 – у Туреччині, 4 – в Єгипті, 1 – у В'єтнамі.

Фото: Xanadu Makadi Bay

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-