У Туреччині відчиняє свої двері українська школа «Мрія»

У Туреччині відчиняє свої двері українська школа «Мрія»

Укрінформ
Суботня школа «Мрія» при ГО «Чорноморська асоціація» у турецькому місті Самсун відчиняє свої двері для всіх дітей, які мають бажання вивчити українську мову та культуру.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті Чорноморської асоціації українців.

Зауважується, що у зв'язку із пандемією коронавірусу можливості торік були обмежені. Та цього року на вихованців чекає абсолютно нова програма викладання.

«Кожен, хто долучитися до навчального процесу, отримає масу знань і незабутніх вражень. Найцікавіше попереду. Програма розроблена до Нового року. Кошти підуть на оплату навчального ресурсу. У навчальний процес буде інтегровано безліч елементів, що допоможуть глибше поглинути у надра української культури», – йдеться в повідомленні.

У школі наголошують, що надбання школи та діаспори загалом за період існування спілки отримує безліч позитивних і вдячних відгуків, адже новий проєкт «Чорноморської асоціації українців» цікавий та особливий. Кожен, хто хоч раз узяв участь у майстер-класах, курсах, таборі ПЛАСТу, різноманітних заходах із щирістю може сказати про професіоналізм й високий рівень підготовки. 

За повідомленням, діти у школі «Мрія» зможуть розвинути мовлення та навички спілкування, увагу, уяву та пам'ять. Також ознайомляться з українськими звичаями та традиціями, обрядами. На всіх чекає справжня подорож в українську культуру! Планується заняття у творчих майстернях, інтерактивне навчання із кваліфікованими та надзвичайними викладачами. 

Охочих запрошують приєднатися та навчатися української мови та культури й заповнювати форму. Вартість навчання становить 10$ за місяць й оплата буде здійснюватися за три місяці наперед, аби якнайкраще запланували всі витрати та забезпечити всі потреби навчального процесу. 

У Суботній школі додали, що вона є невіддільною частиною життя закордонного українця. Кредо навчального закладу просте із правильним настроєм: Стати успішним – легко, вчитися – цікаво. І з кожним роком дітей, що хочуть відвідувати заклад дедалі більшає. Школа створена за підтримки Посольства України в Туреччині. 

Нагадаємо, Українська суботня школа «Українська Родина» в Анталії запросила дітей віком від 4 до 14 років до артстудії «Чарівний олівець».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-