Консули проведуть обслуговування українських громадян в іспанському Ов'єдо

Консули проведуть обслуговування українських громадян в іспанському Ов'єдо

Укрінформ
Посольство України в Іспанії у суботу, 14 серпня, проведе у місті Ов'єдо виїзне консульське обслуговування громадян України.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в повідомленні Посольства.

На анонсованому виїзному консульському обслуговуванні можна буде:

подати документи для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон (як дорослому, так і дитині);

  • оформити нотаріальні дії (довіреності, заяви);
  • стати на постійний або тимчасовий консульський облік;
  • подати документи для реєстрації громадянства України новонародженим дітям;
  • отримати вже оформлений паспорт (за умови завчасного повідомлення даних заявників, які забиратимуть паспорти).

Консульський збір стягуватиметься виключно у безготівковому вигляді – шляхом завчасного здійснення банківського переказу на рахунок Посольства України в Іспанії: Банк BBVA, IBAN ES47 01822251040207777767. Ознайомитися з актуальними тарифами консульського збору та порядком його оплати можна за посиланням. У квитанціях посольство просить зазначати прізвище особи, який звертатиметься для вчинення консульської дії.

З метою належної організації виїзного консульського обслуговування посольство закликає завчасно підготувати необхідні документи, передбачені для вчинення консульських дій. З актуальними вимогами та необхідними документами можна ознайомитися у розділі «Консульські питання».

Посольство просить звернути увагу, що під час виїзного консульського обслуговування вчинення наступних консульських дій є неможливим з технічних причин:

  • оформлення посвідчення особи на повернення в Україну («білого паспорта»);
  • видача довідки про реєстрацію громадянином України за народженням;
  • видача паспортів без попереднього запису;
  • оформлення віз для в’їзду в Україну.

«Прохання до усіх громадян (як повнолітніх так і неповнолітніх), які подаватимуть документи для оформлення нового паспорта, окрім документів, визначених чинним законодавством обов’язково мати при собі фотокарту 10 х 15 см., (фотокартка повинна відповідати вимогам Міжнародної організації цивільної авіації (IKAO) Doc 9303 – фон білий, зображення обличчя має займати 70% вертикального розміру знімка, чіткі контури, без сторонніх предметів)», – ідеться в повідомленні.

Виїзне консульське обслуговування відбуватиметься 14 серпня (субота) з 09 год. 30 хв до 20 год. 30 хв за адресою: м. Ов'єдо,  вул. Глорія Фуертес, 13 (Oviedo, c/ Gloria Fuertes, 13, 33012).

У зв’язку з обмеженою кількістю документів, які можуть бути опрацьовані протягом одного виїзного обслуговування, прийом здійснюватиметься за попереднім записом. Для отримання попереднього запису потрібно направляти повідомлення на електронну пошту із зазначенням прізвища та імені особи, необхідної послуги (наприклад, «оформлення довіреності», «заява про виїзд дитини за кордон», «отримання виготовленого паспорта», «подача документів на новий закордонний паспорт», «консульський облік», та орієнтовного часу (години) відвідання виїзного консульського обслуговування із приміткою у темі повідомлення «ВКО Ов’єдо 14 серпня»:

  • для запису з питань оформлення довіреностей, заяв (у тому числі про виїзд дитини за кордон), декларацій про сімейний стан, набуття громадянства України новонародженим дітям та взяття на консульський облік просимо направляти електронні повідомлення на електронну пошту (до 12 серпня): notariat.zapys@gmail.com
  • для запису з питань отримання вже виготовлених паспортів, які прибули до Посольства, просимо направляти електронні повідомлення на електронну пошту: pasaporte.cita.madrid@gmail.com
  • для запису з питань подачі документів для оформлення нового закордонного паспорта (як дорослим, так і дітям), просимо направляти повідомлення на електронну пошту: consul_es@mfa.gov.ua

У відповідь буде додатково направлено перелік необхідних документів, а також підтверджено час відвідання виїзного консульського обслуговування.

Нагадаємо, працівники Генерального консульства України у Кракові проведуть виїзне консульське обслуговування у м. Вроцлав 19 серпня 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-