У Канаді команда посольства зустрілася з українською громадою двох провінцій

У Канаді команда посольства зустрілася з українською громадою двох провінцій

Фото
Укрінформ
Працівники Посольства України в Канаді в рамках виїзних консульських обслуговувань провели зустрічі з українськими громадами провінцій Нью-Бранзвік і Нова Шотландія.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в повідомленні Посольства.

«Вперше в історії проведено виїзне консульське обслуговування в провінції Нью-Бранзвік – у містах Фредериктон та Монктон. Команда посольства зустрілася з українською громадою провінції та взяла участь в урочистих заходах з нагоди Дня Нью-Бранзвіка», – повідомили у дипустанові.

Крім того, у рамках візиту посол України провів зустрічі з керівництвом провінції – лейтенант-губернатором, прем’єром та спікером.

Також Посольство успішно провело консульське обслуговування в Галіфаксі, столиці провінції Нова Шотландія.

«Це завершило серію виїзних консульських обслуговувань в Атлантичній Канаді. У Галіфаксі також зустрілися з українською громадою міста й обговорили як Посольство України та громада можуть ефективніше взаємодіяти разом», – поінформували у Посольстві.

Нагадаємо, Конгрес українців Канади (КУК) у провінції Манітоба розробив святкову програму до 30-ї річниці Незалежності України, яка включає розгортання величезного українського прапора, майстер-класи з Петриківки та виготовлення галушок.

Фото: Посольство України в Канаді

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-