Українців Данії запросили долучитися до флешмобу з нагоди ювілею Незалежності України

Українців Данії запросили долучитися до флешмобу з нагоди ювілею Незалежності України

Укрінформ
Асоціація українців Данії запросила долучитися до спільного флешмобу присвяченому 30-й річниці Незалежності України.

Як передає Укрінформ, про це Асоціація українців Данії повідомила у Фейсбуці.

Для того, щоб доєднайтеся до спільного дійства українців у Данії, потрібно не пізніше 20.08.2021 змінити у Фейсбуці обкладинку на таку картинку.

«Привітаймо нашу рідну країну з днем народження разом! Розкажімо про цю подію нашим друзям, сім’ям та колегам. Покажімо данцям і представникам інших країн нашу відданість та єдність», – ідеться в повідомленні.

Після зміни обкладинки у коментарях під оригінальним постом потрібно поставити «+», а також залишити побажання Батьківщині та написати, як і за що ви її любите Україну.

«Підсумки участі та флешмобі будуть оголошенні на офіційному святкуванні 24 серпня біля пам'ятника Шевченка в Копенгагені, де ми також зачитаємо ваші побажання та передамо їх посольству України та МЗС», – додали в Асоціації українців Данії.

Нагадаємо, посол України в Данії Михайло Видойник зустрівся з організаторами й ідейними натхненниками мультимедійного проєкту «Український конструктивізм» – з дансько-українським художником і архітектором Сергієм Святченком та одним з керівників групи танцюристів Королівського данського балету Себастіаном Клоборгом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-