Невдовзі розпочне роботу ХV Міжнародна школа україністики для діаспори

Невдовзі розпочне роботу ХV Міжнародна школа україністики для діаспори

Укрінформ
18 липня о 15.00 відбудеться відкриття в режимі онлайн ХV Міжнародної школи україністики «Крок до України» – школи для української діаспори та іноземців охочих пізнати Україну.

Як передає Укрінформ, про це школа повідомила у Фейсбуці.

«Ми пропонуємо два тижні інтенсиву з української мови як іноземної, щоденні заняття у малих групах, щоденні розмовні практики, дискусійні клуби вихідного дня з відомими українцями. Маємо цього літа студентів з дев’яти країн світу: Аргентини, Бразилії, Казахстану, Молдови, Німеччини, Росії, Румунії, Словенії та США», – йдеться в повідомленні.

Зауважується, що унікальність події цьогоріч полягає в тому, що вперше участь у Школі візьмуть 11 українок з діаспори, яким рішенням Стипендійного комітету Світова Федерація Українських Жіночих Організацій було присуджено Стипендію імені Анни Кісіль, а також студенти з Румунії, які отримали стипендію на навчання від Союзу Українців Румунії.

Читайте також: СФУЖО оголосила прийом заявок на здобуття стипендії для вивчення української мови

«У рамках відкриття до студентів Школи звернуться Ірина Ключковська, директорка МІОКу, Євгенія Петрова, виконувачка обов’язків голови СФУЖО, Микола-Мирослав Петрецький, голова Союзу українців Румунії, Богдан Райчинець, президент Європейського конґресу українців, випускники та викладачі школи», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, ХІV Міжнародна школа україністики «Крок до України» від МІОК завершила свою роботу у лютому 20121 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-