Онлайн-курс про Україну переклали норвезькою мовою

Онлайн-курс про Україну переклали норвезькою мовою

Укрінформ
Онлайн-курс «Україна: історія, культура та ідентичності», який допомагає отримати базові знання про українську історію та культуру і розвінчує поширені стереотипи щодо України, тепер доступний норвезькою мовою.

Як передає Укрінформ, про це повідомив Український інститут.

Переклад норвезькою на волонтерських засадах ініціював Harald Vågene, який заснував організацію Familiehjelpen Ukraina («Допомога сім'ям України»).

«Як керівник організації, я намагаюсь дізнаватися більше про Україну. Мене часто запитують про Україну, і мені важливо передати правильну інформацію як про історію, життя, так і про політику країни. Я побачив цей курс на Фейсбуці, пройшов його, а потім запропонував команді проєкту перекласти його норвезькою, щоб більше людей отримали задоволення від курсу. У цьому допоміг наш давній знайомий Евен Яр, чиї знання та ідеї протягом багатьох років були дуже цінними для нашої організації», – сказав він.

Зауважується, що цей курс 1 лютого 2021 року створили англійською мовою Ukrainian Institute – Український інститут, EdEra та Національний університет «Києво-Могилянська академія». Англійською та норвезькою мовами він безплатно доступний на платформі Udemy.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-