У США проведуть юридичні семінари для української діаспори у штаті Іллінойс

У США проведуть юридичні семінари для української діаспори у штаті Іллінойс

Укрінформ
У приміщенні Генерального консульства України в Чикаго 22 червня відбулася зустріч генконсула Сергія Коледова з офіцером у зв`язках з громадськістю Офісу Генерального прокурора штату Іллінойс Нетті Ласко, на якій домовилися про проведення юридичних семінарів для української діаспори.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в повідомленні Генконсульства у Фейсбуці.

«За результатами зустрічі було домовлено опрацювати питання проведення семінарів за участі співробітників Генконсульства, спеціалістів Офісу, провідних юристів штату для представників української діаспори у штаті Іллінойс з питань захисту прав споживачів, юридичної допомоги будівельним робітникам, імміграційного законодавства США та захисту законних прав іммігрантів тощо», – повідомили у дипустанові.

Окрім того, під час зустрічі співрозмовники відмітили високий рівень співпраці між Генконсульством та Офісом Генерального прокурора штату Іллінойс до початку пандемії COVID-19.

Також пані Ласко проінформувала про основні напрями діяльності Офісу та допомогу, яку він може надати установі у сфері захисту прав та інтересів фізичних та юридичних осіб України на території штату Іллінойс.

Нагадаємо, у травні у Чикаго відбулася акція на підтримку України, в якій взяли участь представники Українського конгресового комітету Америки в Іллінойсі, Української громадської організації «Помаранчева хвиля», Асоціації «Самопоміч» та Організації оборони чотирьох свобод України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-