Українці долучилися до святкування Дня Анни Київської – Королеви Франції

Українці долучилися до святкування Дня Анни Київської – Королеви Франції

Фото
Укрінформ
Лідери українських громадських організацій та асоціацій у Франції та посольство України долучилися до урочистостей з нагоди Днів Анни Київської у середньовічному місті Санліс.

Як передає Укрінформ, про це повідомило посольство України у Французькій Республіці.

«Із року в рік ця травнева традиція продовжує збирати українців з паризького регіону та усієї Франції, а також знаходить позитивний відгук серед наших французьких друзів та партнерів», – розповіли в посольстві.

За повідомленням, традиційні заходи з цієї нагоди пройшли за участі Апостольського Адміністратора Єпархії святого Володимира Великого у Парижі, Владики Гліба Лончини, отця церкви Бориса і Гліба у м. Санліс Юрія Лещинського, Посла України у Франції Вадима Омельченка, а також лідерів українських громадських організацій та асоціацій у Франції.

Читайте також: Новий посол у Франції відвідав Центр Анни Київської у Санлісі

Посольство висловило подяку за підтримку цієї важливої об’єднавчої ініціативи Центру Анни Київської, Єпархії святого Володимира Великого у Парижі, Мерії міста Санліс та Українському кафедральному хору святого Володимира Великого.

Нагадаємо, українські військові та дипломати посольства України в рамках відзначення 76-ої річниці Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом вшанували пам'ять українців, загиблих на території Франції під час Другої світової війни.

Фото: посольство України у Франції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-