Український музей Канади проведе віртуальні майстер-класи з бісероплетіння

Український музей Канади проведе віртуальні майстер-класи з бісероплетіння

Укрінформ
Український музей Канади, відділення Онтаріо та центр Native Canadian Centre of Toronto анонсували серію віртуальних майстер-класів з бісероплетіння у зв'язку з їхньою останньою експозицією «Дух намистин: Ділимося нашими історіями».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Український музей Канади.

Більше інформації про майстер-класи можна подивитися за посиланням.

У цьому сімейному семінарі з двох частин, представленому у партнерстві з відділенням ООН у Торонто, учасники вивчать основні техніки вишивки бісером з корінних та українських народів із художниками Кеті Лонгбоут та Анастасією Бачинською. Учасникам запропонують розмірковувати про культурні практики, традиції та системи вірувань шляхом спільного оцінювання краси вишивки бісером. До кінця цього семінару учасники виконають два проєкти. 

Майстер-класи відбудуться 27 березня та 10 квітня.

Зауважується, що всі ціни включають вартість матеріалів, які будуть надіслані учасникам до семінару. Ці майстер-класи будуть проведені в Zoom.

Організатори звертають увагу, що кількість обмежена. Тому просять охочих не зволікати з реєстрацією. Це можна зробити за телефоном 416-923-9861.

Нагадаємо, Канадсько-українська мистецька фундація (КУМФ) 21 березня відкрила у Торонто виставку відомого українського художника Канади Павла Лопати – «Ікони – вікна до неба».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-