У Берліні можуть відкрити українсько-німецьку білінгвальну школу

У Берліні можуть відкрити українсько-німецьку білінгвальну школу

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час зустрічі з правлячим бургомістром Берліна Міхаелєм Мюллером, враховуючи чисельну українську громаду в німецькій столиці, закликав розглянути можливість відкриття українсько-німецької білінгвальної школи.

Як передає Укрінформ, про це повідомив Урядовий портал.

«Освіта — це основа розвитку держави. Враховуючи чисельну українську громаду, яка проживає в німецькій столиці та поблизу неї, ми б хотіли розглянути можливість відкриття українсько-німецької білінгвальної школи», — зазначив Шмигаль.

Зі свого боку Мюллер підтримав пропозицію зміцнення відносин в освітній сфері. Правлячий бургомістр Берліна зауважив, що одним із кроків у цьому напрямку може стати налагодження партнерських відносин між українськими та німецькими школами для проведення обміну студентами й школярами.

Нагадаємо, у Берліні з нагоди 207-ї річниці з дня народження українського поета та художника Тараса Григоровича Шевченка дипломати посольства України у ФРН спільно з представниками української громади вшанували пам’ять про великого Кобзаря, відвідавши Шевченкову вербу.

Фото: Урядовий портал

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-