Українці в Японії провели перший онлайн майстер-клас української кухні

Українці в Японії провели перший онлайн майстер-клас української кухні

Фото
Укрінформ
Японсько-українська культурна асоціація (NPO JUCA) провела перший онлайн майстер-клас української кухні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці асоціації у Фейсбук

Зазначається, що на першому пробному уроці учасників вчили готувати різноманітні українські страви, такі, як закарпатський “Бануш” з грибами, цибулею та сиром, крученики з чорносливом та вершками, вареники з чорницями та сиром. Також присутні долучилися до приготування сиру та заварного тіста для вареників в домашніх умовах. 

Майстер-клас провели, використовуючи платформу ZOOM.

Фото: Japanese Ukrainian Culture Association NPO JUCA/Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-