Світовий конґрес українців привітав Варфоломія з ювілеєм

Світовий конґрес українців привітав Варфоломія з ювілеєм

Укрінформ
У Світовому конґресі українців (СКУ) привітали Вселенського Патріарха Варфоломія з ювілеєм та подякували за надання Томосу та послідовну підтримку суверенітету і цілісності України.

Про це йдеться на сторінці СКУ у Facebook.

«Вітаємо Вселенського Патріарха Його Всесвятість Варфоломія І з нагоди ювілею та бажаємо міцного здоров’я та Божого благословення. Бажаємо усіх Божих ласк. Користуючись цією нагодою, ми знов висловлюємо вдячність за історичне рішення про надання Томосу автокефалії Православній церкві України, а також за послідовну підтримку суверенітету, незалежності й територіальної цілісності української держави», - йдеться у вітанні.

У Світовому конґресі українців зазначили, що «у неймовірно складні часи для України мудрість та непохитна віра Вселенського Патріарха посилюють посвяту українського народу продовжити шлях до розбудови нації задля майбутніх поколінь».

Читайте також: Українці Туреччини привітали Патріарха Варфоломія з ювілеєм

В СКУ також запевнили «у готовності Світового Конґресу Українців і надалі зміцнювати тисячолітні зв’язки світового українського народу зі Вселенським патріархатом».

Як повідомлялося, 29 лютого Вселенському патріарху Варфоломію виповнилося 80 років.

Фото: Укрінформ; Ukrainian World Congress - Свiтовий Конґрес Українців у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-