Українська школа в Дубаї запрошує на День відкритих дверей

Українська школа в Дубаї запрошує на День відкритих дверей

Укрінформ
Українська школа в ОАЕ «Софія» (Дубай) запрошує усіх охочих на День відкритих дверей 14 лютого.

Про це повідомляється на сторінці закладу в Facebook.

«Якщо для Вас важливо, щоб Ваша дитина не втрачала зв’язок з рідною країною, пишалася своїм корінням та вільно спілкувалася, читала й писала мовою своїх батьків – ласкаво просимо на День відкритих дверей до Української школи в ОАЕ «Софія», - запрошують у закладі.

Як зазначається, під час Дня відкритих дверей можна детальніше дізнатися про школу; знайти нових друзів в україномовному середовищі, однодумців серед батьків та відчути себе частинкою великої, дружної родини; подивитися на нові сучасні методики проведення уроків.

У школі зауважують, що, відвідуючи «Софію», діти разом із вивченням рідної мови, літератури та історії України здобувають цінні соціально-емоційні навички, які в майбутньому допоможуть їм бути успішними та щасливими.

Повідомляється, що навчання у школі відбувається за програмою Міністерства освіти і науки України, яка адаптована до особливостей школи вихідного дня. Це дає можливість дітям підготуватися до складання річних підсумкових атестацій з української мови і, в разі повернення в Україну, легко адаптуватися до навчання в загальноосвітній школі.

Батьки з дітьми також можуть долучитися до корисних та цікавих заходів: майстер-класів, турнірів з шахів, «Шоу талантів», семінарів шкільного психолога та різноманітних свят.

Читайте також: В Катарі для українців проведуть заняття з української мови та українознавства

«Якщо Вашим діткам вже виповнилося 3,5 роки, чекаємо Вас 14 лютого на День відкритих дверей, щоб побачити на власні очі все те, про що Ви раніше тільки чули», - запросили у школі.

Для реєстрації необхідно написати в коментарях або в приватному повідомленні ім’я та вік дитини.

Фото: Українська школа в ОАЕ / Ukrainian School in the UAE у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-