Українці Молдови до Дня Соборності показали концертну виставу і провели флешмоб

Українці Молдови до Дня Соборності показали концертну виставу і провели флешмоб

Фото
Укрінформ
День Соборності України відзначили в Культурно-інформаційному центрі Посольства України в Молдові за участі дипломатів, керівників та активістів української громади республіки.

Про це повіомляється на сторінці українського диппредставництва в Facebook

Як зазначається, Тимчасовий повірений у справах України в Республіці Молдова Володимир Боєчко привітав присутніх зі святом, підкресливши роль проголошення 101 рік тому Акту злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки в історії державотворення. Він  наголосив на важливості єдності українців та докладання зусиль для реінтеграції нашої держави в її міжнародно визнаних кордонах.

Директор кишинівської Української недільної школи ім. Преподобного Паїсія Величковського Ірина Деркач та її вихованці підготували концертну виставу і флешмоб «Молитва за Україну».

Як повідомлялося, під час урочистого заходу Володимир Боєчко також вручив голові Жіночої громади українок Молдови Валентині Морару державну нагороду України - орден княгині Ольги ІІІ ступеня, відповідно до Указу Президента України від 23.08.2019 р. № 622.

Читайте також: Голові Жіночої громади українок Молдови вручили орден княгині Ольги

Фото: Ambasada Ucrainei în Republica Moldova/Посольство України в Молдові в Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-