Діаспора обговорить результати

Діаспора обговорить результати "нормандського саміту" на вічі в Парижі

Укрінформ
У столиці Франції 10 грудня відбудеться громадське віче за участі представників української діаспори та керівництва Світового конґресу українців, на якому обговорюватимуть результати зустрічі у "нормандському форматі".

Про це йдеться на сторінці Світового конґресу українців (СКУ) у Facebook.

"Громадське віче 10 грудня, 19:00, Собор св. Володимира (186 Boulevard Saint-Germain, Paris). Результати "нормандської зустрічі": що далі? Зустріч української громади Франції та Європи з Президентом СКУ Павлом Ґродом", - йдеться у повдіомленні.

Як зазначається, під час віче планується обговорити такі теми: що чекає український народ після зустрічі "нормандського формату"; якими є основні результати зустрічі, наступні кроки та наслідки; як світове українство і СКУ підтримує Україну; як співпрацюють українські громади в світі; які питання найбільше турбують українську громаду Франції та Європи тощо.

У зустрічі візьмуть участь представники проводу українських громадських організацій Франції та Європи, лідери думок та відомі діячі.

Читайте також: Росія має нести відповідальність за виконання домовленостей мирних переговорів - СКУ

Як повідомляв Укрінформ, 9 грудня у Парижі відбувся саміт “нормандської четвірки”. У ньому взяли участь лідери України, Росії, Франції та Німеччини - Володимир Зеленський, Володимир Путін, Еммануель Макрон та Ангела Меркель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-