Вихованці українського гурту “Веселка” в Берліні привітали поранених бійців

Вихованці українського гурту “Веселка” в Берліні привітали поранених бійців

Фото, відео
Укрінформ
Вихованці Українських груп розвитку дитини «Веселка», які працюють у Берліні під керівництвом Анни Гілецької, влаштували у п’ятницю концерт, на який запросили українських поранених бійців, які проходять лікування в шпиталі Бундесверу.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Діти підготували програму з пісень, віршів і танців. А також подарували двом пораненим – Олександру та Сергію – свої малюнки з побажаннями скорішого одужання.

Група "Веселка" влаштувала концерт для поранених бійців ЗСУ//Укрінформ. фото: Ольга Танасійчук

Після концерту було влаштовано чаювання. Під час спілкування Сергій і Олександр розповіли про себе, про фронт, про те, як Україна захищає себе проти ворога.

Протягом вечора було зібрано 100 євро допомоги на потреби героїв, які лікуються в Берліні. Це вже не перша гуманітарна допомога від «Веселки» українським бійцям. Кошти, зібрані від благодійних заходів, а також частково від оплати за проведення занять, спрямовуються на допомогу дитячим закладам, зокрема, КЗ "Хотинська спеціальна ЗОШ - інтернат №1". Робота ведеться разом з волонтерами, зокрема, через оранізацію Ukraine-Hilfe Berlin.

Читайте також: У Ковентрі пройде фестиваль вареників

«Веселка» (яка розшифровується як Веселі, Енергійні, Сміливі, Емоційні, Люблячі, Кмітливі, Артистичні) - це дві групи: старша, діти віком 6-11, та молодша – 3-5-річні. Групи були засновані у січні 2015 року з метою прищепити маленьким українцям, які живуть далеко від Батьківщини, любов до рідної мови та літератури, її музичного скарбу, традицій через розвиваючі ігри та заняття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-