В Абу-Дабі покажуть кінострічку «Зима у вогні»

В Абу-Дабі покажуть кінострічку «Зима у вогні»

Укрінформ
Документальну стрічку "Зима у вогні: Боротьба України за свободу", яка розповідає про боротьбу українців за свободу й незалежність під час Революції Гідності, покажуть в Абу-Дабі.

Про це повідомив координатор української громади в Абу-Дабі Євгеній Семенов у Facebook.

«Громадо, цієї п'ятниці, 27 вересня, о 19:00 в університеті New York University Abu Dhabi відбудеться показ фільму "Winter оn Fire", документальної стрічки про Революцію Гідності. Організовує захід наша студентська група Ukrainian Students Interest Group», - написав активіст.

 Показ відбудеться у приміщенні університету за адресою: Building C3, room #B1-101, New York University Abu Dhabi, Saadiyat Island. Вхід вільний.

Охочих переглянути стрічку організатори показу просять реєструватися у коментарях під дописом, вказуючи своє ім'я латиницею - для служби безпеки університету.

Зазначається, що після перегляду відбудеться обговорення фільму.

Читайте також: В Ісландії на міжнародному фестивалі культур представили Україну

Нагадаємо, «Зима у вогні: Боротьба України за свободу» (англ. «Winter on Fire: Ukraine's Fight for Freedom») — документальний фільм, знятий режисером Євгеном Афінеєвським за сприяння платформи Netflix.

Стрічка побудована на документальних зйомках, інтерв'ю та свідченнях очевидців 93-денних подій на Майдані в центрі української столиці з грудня 2013 по лютий 2014 років.

Світова прем'єра фільму відбулась на Венеційському кінофестивалі у вересні 2015 року.

Стрічку також було показано у головному конкурсі на кінофестивалі в Телларайді 2015 та у секції документальних фільмів на міжнародному кінофестивалі у Торонто 2015, де він отримав Приз глядацької аудиторії за найкращий документальний фільм. Номінант на премію «Оскар» 2016 року в категорії «Найкращий документальний повнометражний фільм».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-