В українській школі в Дубаї розпочали навчальний рік з подорожі у світ цікавих професій

В українській школі в Дубаї розпочали навчальний рік з подорожі у світ цікавих професій

Фото, відео
Укрінформ
Учні української школи в  ОАЕ «Софія» в Дубаї відзначили початок навчального року подорожжю у світ цікавих професій.

Школярі побували у Місті професій, яке організували викладачі школи і члени громади, повідомила Укрінформу Тетяна Співаковська, заступник директора Української школи в ОАЕ “Софія”.

«Відкриття нового навчального року в Українській школі «Софія» було справді незабутнім. Усі діти вирушили в мандрівку до Міста професій, де були своя лікарня і салон краси, театральна студія і туристична агенція, швейна фабрика і фітнес-студія, дослідницька лабораторія та своя шкільна радіостанція Sophia FM», - розповіла Тетяна Співаковська.

Учні, які працювали на радіо, навіть узяли інтерв’ю в почесних гостей свята – Консула України в Дубаї Олександра Хом’яка, віцеконсула Тімура Рідванова, священника Української греко-католицької церкви отця Степана (Лилака), представника батьківського комітету школи «Дивосвіт» з Абу-Дабі Тауфіка аль Джунді.

Жителі Міста професій мали свої паспорти, отримували візи, а наприкінці їм вручали сертифікати про оволодіння однією з професій.

У школі подякували викладачам,дітям, батькам, всім членам української громади в Дубаї, хто допоміг організувати Місто професій і віддав часточку себе для здійснення дитячої мрії.

Нагадаємо, українська школа в ОАЕ відкрила свої двері у травні 2016 року для навчання та розвитку дітей української громади. Вона стала першою українською школою не тільки в ОАЕ, але й на всьому Аравійському півострові.

Навчальний заклад здійснює навчально-виховний процес за одноденною формою навчання – щоп’ятниці з 10:00 до 14:00 в Дубаї, у приміщеннях католицької школи Святої Марії. Класи обладнані проекторами, дошками, екранами та усім необхідним для проведення занять із використанням сучасних методик. Мова викладання – українська.

Викладання проводиться для дітей у чьотирьох вікових групах: група раннього розвитку, молодша, середня та старша.

Колектив школи адаптував навчальні програми Міністерства освіти і науки України з української мови та літератури, історії України до особливостей української школи вихідного дня. За основу взято методичні комплекти (підручник та зошити з друкованою основою), затверджені МОН України, які використовуються диференційовано, залежно від рівня знань учнів.

Фото: Наталія Гоник, Українська школа в ОАЕ / Ukrainian School in the UAE

Відео: Українська школа в ОАЕ / Ukrainian School in the UAE

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-