Українці в Угорщині відсвяткували День сім’ї

Українці в Угорщині відсвяткували День сім’ї

Укрінформ
Українська громада в Угорщині відзначила днями День сім’ї.

Відповідне повідомлення пресслужби парафії Покрова Богородиці УГКЦ в Будапешті розмістив на своєму сайті Інформаційний ресурс української греко-католицької церкви.

«Вже стало традицією, що українська громада в Угорщині кожного року відзначає День сім’ї. Цього року святкування відбулося 14 вересня 2019 року неподалік від угорської столиці на мальовничому березі озера Валенце, у відпочинково-туристичному комплексі. Подія відбулася з нагоди відкриття навчального року в церковній Рідній школі», - йдеться у повідомленні.

У програма святкування були привітання вересневих іменинників, різноманітні конкурси, спортивні змагання й командні ігри для дітей і дорослих, українські пісні, пікнік на березі озера. Після спільної молитви отець Дам’ян Габорій підкреслив значення сімейних цінностей і благословив усіх учасників заходу.

«Мета нашого свята – створити атмосферу, щоб українські сім’ї були разом, спільно провести час, показати дітям і дорослим командну гру, де кожен з учасників міг заручитися і отримати підтримку іншого. Адже так важливо вміти працювати однією командою, робота якої вимагає часу, зусиль і бажання. Розуміння важливості продуктивної праці в команді є неоціненною», - зазначила організатор свята Олена Безкоровайна, адміністратор Рідної школи, керівник «Дому українських традицій» в м. Будапешті.

Як зазначається на сторінці події у Facebook, свято влаштував Духовно-Освітній центр кардинала Гузара з нагоди відкриття навчального року. 

Фото: Українська Церква в Угорщині / Ukrán Egyház Magyarországon‎ у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-