Фестиваль незалежних арт-просторів у Мадриді представить українське мистецтво

Фестиваль незалежних арт-просторів у Мадриді представить українське мистецтво

Укрінформ
Три українські арт-простори візьмуть участь у міжнародному мистецькому фестивалі незалежних арт-просторів Hybrid Festival 2019 у Мадриді, який стартує 13 вересня.

Про це йдеться на сторінці Українського інституту у Facebook.

«Чергова мистецька інтервенція українців у Мадриді! Три арт-простори Soshenko 33, Галерея Артсвіт і «COME IN» art gallery, які представлять три українські міста – Київ, Дніпро і Харків, розмістять свої виставки у трьох мадридських арт-просторах: Nie Nunca Nada No, Le Mur і Sala Efti. Така колаборація відбудеться на міжнародному мистецькому фестивалі незалежних арт-просторів Hybrid Festival 2019 у Мадриді», - йдеться у дописі.

Як зазначається, завдяки спільним зусиллям Українського інституту та іспанського партнера Hybrid в рамках фестивалю буде створена спеціальна програма “Український Фокус”, яка розпочнеться 17 вересня.

Читайте також: Унікальні роботи українських художників презентують на виставці-продажу в Торонто

Повідомляється, що співпраця Українського інституту і Hybrid відбувається вже вдруге: на початку року на ярмарку сучасного мистецтва Hybrid Art Fair 2019 відбулася презентація двох українських арт-просторів IZOLYATSIA. Platform for Cultural Initiatives та The Naked Room.

Фестиваль Hybrid Festival 2019 триватиме до 28 вересня. Серед учасників – 38 незалежних арт-просторів з усієї Європи.

Фото: Hybrid

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-