Тернопільська ОДА передала навчальну і художню літературу українській школі в Стамбулі

Тернопільська ОДА передала навчальну і художню літературу українській школі в Стамбулі

Фото
Укрінформ
Управління міжнародного співробітництва та фандрайзингу Тернопільської ОДА спільно з ТОВ "Видавництво Астон" передали навчальні посібники і художню літературу Українській суботній школі при Генеральному консульстві України в Стамбулі.

Про це йдеться на сторінці управління у Facebook.

«Співпраця з об'єднанням українців в Стамбулі активно розвивається. 14 вересня починається навчальний рік в Українській суботній школі при Генеральному консульстві України в Стамбулі. Управління міжнародного співробітництва та фандрайзингу Тернопільської ОДА спільно з ТОВ "Видавництво Астон" передало для маленьких школярів посібники з української мови та збірки творів Тараса Шевченка, Івана Франка, Лесі Українки. Бережемо українську мову та збагачуємо українську культуру!», - зазначається у дописі.

Читайте також: В Афінах читали українською в рамках проєкту «Росту, читаючи»

У свою чергу, Генеральне консульство України в Стамбулі висловило вдячність «партнерам і друзям з Управління міжнародного співробітництва та фандрайзингу Тернопільської ОДА за підтримку не лише усним, а й друкований словом Українського товариства взаємодопомоги (Ukrayna Dayanışma Derneği).

У Генконсульстві зазначили, що нлаштовані на продовження співпраці.

Фото: сторінка Управління міжнародного співробітництва та фандрайзингу Тернопільської ОДА у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-