Виїзне консульське обслуговування громадян України відбудеться у м.Рочестер у Нью-Йорку

Виїзне консульське обслуговування громадян України відбудеться у м.Рочестер у Нью-Йорку

Укрінформ
У м.Рочестер (штат Нью-Йорк) у жовтні відбудеться виїзне консульське обслуговування громадян України.

Про це повідомляє пресслужба Генерального консульства України в Нью-Йорку.

«5 жовтня 2019 року Генеральним консульством України в Нью-Йорку здійснюватиметься виїзне консульське обслуговування громадян України у м.Рочестер (штат Нью-Йорк)», - зазначається у пвідомленні.

Прийом громадян відбуватиметься у приміщенні Української федеральної кредитної спілки (УФКС) за адресою: 824 East Ridge Road, Rochester, NY 14621, з 9 години ранку.

У разі наявності питань організаційного характеру (запис на прийом, зручні години для відвідання тощо) прохання телефонувати до УФКС за номером телефону: 585-544-9518.

До переліку консульських послуг, що можуть бути надані під час обслуговування, відносяться: подання документів на оформлення біометричного паспорта громадянина України для виїзду за кордон; отримання вже виготовленого та надісланого з України до Нью-Йорка біометричного паспорта (у разі, коли документи були подані до Генерального консульства України у Нью-Йорку або під час попереднього виїзного консульського обслуговування у м.Рочестер).

Під час виїзного обслуговування також є можливість стати на тимчасовий чи постійний консульський облік; знятися з постійного консульського обліку; оформити різноманітні довіреності на представництво інтересів чи на вчинення будь-яких дій від імені особи в Україні; оформити  різноманітні нотаріальні документи (заяви до Пенсійного фонду України, заяви-згоди на виїзд неповнолітніх дітей за кордон тощо); подати документи для реєстрації дитини, яка народилася на території США, громадянином України.

Читайте також: В СКУ розповіли, як розбудовуватимуть українські громади у світі

З переліком необхідних документів, необхідних для вчинення вищезазначених консульських дій, можна ознайомитися на офіційній веб-сторінці Генерального консульства України в Нью-Йорку  у розділі «Консульські питання».

Додаткову інформацію з консульських питань можна також отримати за номером телефону Генерального консульства: 212-371-69-65.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-