Українська суботня школа в Анкарі набирає учнів і розпочинає роботу 21 вересня

Українська суботня школа в Анкарі набирає учнів і розпочинає роботу 21 вересня

Укрінформ
Українська суботня школа в Анкарі проводить набір учнів на 2019-20 навчальний рік і запрошує на урочистості з нагоди початку занять, які відбудуться 21 вересня.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу в Туреччині.

«Свято Першого Дзвоника скоро завітає і в нашу суботню школу. Ми з нетерпінням чекаємо на учнів і готуємо для них багато нового. З кожним роком кількість наших учнів зростає, вікова категорія дітей розширюється, тому для кожної з груп ми готуємо нову програму. Дуже сподіваємось на плідну працю наших діток та підтримку батьків. Нагадуємо, що свято відбудеться 21 вересня у будівлі Української спілки в Анкарі», - сказала в коментарі Укріформу директор Української суботньої школи в Анкарі Валентина Хорунжа.

Українська суботня школа в Анкарі діє на базі ГО «Українська спілка», за підтримки Посольства України в Туреччині.

Заняття проходять за напрямками: українська мова та література, культура, традиції, історія України, образотворче мистецтво, народні танці та спів.

Діти займатимуться у трьох вікових групах: 2-3 роки, 4-6 років, 7-15 років. Школа працює кожної суботи з 10:00 до 14:00.

При Українській суботній школі також діють курси з англійської та турецької мов.

«Заняття проводяться кваліфікованими викладачами, із застосуванням новітніх випробуваних методик навчання, у дружній, приязній атмосфері з урахуванням потреб кожної дитини. Діти забезпечуються усіма необхідними для уроків матеріалами», - повідомили в школі.

Планування занять розроблено відповідно до вимог Навчальної програми Міністерства освіти і науки України.

Читайте також: В Альберті відзначать День українсько-канадської спадщині
 

Фото: Ольга Будник

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-