Українці діаспори зібрали до школи першокласників з родин учасників АТО і дітей-сиріт

Українці діаспори зібрали до школи першокласників з родин учасників АТО і дітей-сиріт

Фото
Укрінформ
Українці з чотирьох країн допомогли зібрати до школи 16 першачків з родин загиблих учасників АТО у рамках акції «Майбутній школяр - 2019».

Про це на сторінці Асоціації солідарності, взаємодопомоги та культури «Добре серце» (Португалія) у Facebook написала її засновниця, волонтерка Валентина Тимчук.

«Закінчилась наша акція «Майбутній школяр - 2019», до якої долучились українці Португалії, Італії, Туреччини та Латвії. Спільно ми змогли зібрати 16 першокласників. Щиро дякуємо вам,  друзі, ми змогли зробити дітей щасливими і усміхненими - їх матусь», - йдеться у дописі.

Як розповіла раніше у соцмережі волонтерка Ірина Дашавець з ГФ "Народна самооборона Львівщини", акцію організувала Асоціація солідарності, взаємодопомоги та культури «Добре серце» ("Associação Cultural de Solidariedade e Apoio “Coração Bondoso"). Її метою було зібрати дітей загиблих героїв АТО до школи. Волонтер зазначила, що майбутні школярі отримали чудові наплічники та повний набір шкільного приладдя.

Крім того, у липні-серпні асоціація «Добре серце» разом із Центром допомоги сім’ям учасників АТО м.Львів реалізували проєкт «Подаруй портфелик першокласникові». Учасники проєкту, серед яких був навіть 11-річний хлопчик, допомогли зібрати до школи 12 дітей-сиріт.

Валентина Тимчук раніше нагадала, що асоціація «Добре серце» працює у багатьох напрямках: допомога сім’ям АТО та пораненим у госпіталях, збірка коштів на придбання канцтоварів для вихованців школи-інтернату м.Гірське Луганської обл., адресна допомога хворим дітям, дітям-сиротам тощо.

Волонтерка зазначила, що «Добре серце» відкрите для всіх, і запросила долучатися усіх охочих. «Готуємо списки для подарунків до Дня Святого Миколая, їх вже чималенько. Чекаємо, що ви приєднаєтесь до нас!», - запросила Валентина Тимчук.

Фото: Валентина Тимчук, Ірина Дашавець

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-