На виставці у Лондоні презентують роботи українських художників

На виставці у Лондоні презентують роботи українських художників

Укрінформ
Виставка робіт українських митців Ніни та Дмитра Добровольських «Expressions of Sunlight» триває у Лондоні.

Про це повідомляється на сторінці Посольства України у Великій Британії у Facebook.

«Раді знову вітати в Лондоні українських художників Ніну та Дмитра Добровольських, які до 9 вересня представляють свої роботи в Голанд Парку. Бажаємо успіхів!», - йдеться у дописі.

Як зазначається на розміщеному у соцмережі постері, виставка «Expressions of Sunlight» проходить в галереї Ice House Gallery в Голанд Парку і відкрита для відвідування з 11:00 до 17:00. Вхід вільний.

Читайте також: Українка вийшла у фінал конкурсу «Міс Італія 2019»

Як відомо, Дмитро Добровольський — український художник, член Спілки художників України. Імпресіоніст. Працює олійними фарбами на кольорових фонах переважно мастихіном.

Народився у 1968 році у Києві. 

Створив серії пейзажів, присвячених Києву, Лондону, Единбурґу, Криму, Таллінну. Деякі роботи зберігаються в Батуринському історико-культурному заповіднику «Гетьманська столиця» (Чернігівська область).

Учасник ряду українських загальнонаціональних та міжнародних виставок та виставок-продажів картин, зокрема в Англії, Німеччині, Естонії, Франції, Голландії, Фінляндії, Росії.

Успішно проводить персональні виставки у Великій Британії (музей «Лейтон Хаус», галерея «Айс Хаус», «Нексус гелері»).

Найдорожча робота Добровольського коштувала 7 тис. англійських фунтів стерлінгів. Серед покупців його картин — продюсер Scorpions Род Максвін, подружжя мільйонерів Джозеф і Кейті Лейтч.

Фото: Embassy of Ukraine to the UK

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-