В Естонії вшанували воїнів, які загинули в боротьбі за незалежну, суверенну і цілісну Україну

В Естонії вшанували воїнів, які загинули в боротьбі за незалежну, суверенну і цілісну Україну

Фото
Укрінформ
У Посольстві України в Естонії вшанували пам'ять військовослужбовців і добровольців, які віддали свої життя у боротьбі за незалежну, суверенну та цілісну Україну.

Про це йдеться на сторінці диппредставництва у Facebook.

«З метою гідного вшанування пам'яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, сьогодні у Посольстві України в Естонській Республіці проведено акцію із підтримки захисників нашої Батьківщини», - зазначається у дописі.

Під час заходу було приспущено Державний Прапор України. Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять героїв, які віддали своє життя у боротьбі із агресором.

Читайте також: Штати у День пам'яті загиблих захисників України закликали РФ припинити агресію

Нагадаємо, Указом Президента України В.Зеленського №621/2019 від 23.09.19 р. 29 серпня встановлено Днем пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

У цей день згадують подвиг Героїв України та вшановують пам'ять військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність України.

До меморіалів та стін пам'яті загиблих покладаються квіти, проводяться зустрічі з родинами загиблих і постраждалих, згадуються героїчні сторінки життя.

Фото: сторінка Embassy of Ukraine in the Republic of Estonia у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-