У школі ім. Лесі Українки в Ноттінгемі українську вивчатимуть зі Smart Kids

У школі ім. Лесі Українки в Ноттінгемі українську вивчатимуть зі Smart Kids

Укрінформ
Школа українознавства ім. Лесі Українки м. Ноттінґем (Велика Британія) у новому навчальному 2019/2020 році до своїх методик навчання української мови додала мультимедійні ресурси Smart Kids.

Про це йдеться на сторінці Українського культурного центру м. Ноттінґем (Ukrainian Cultural Centre - AUGB Nottingham) у Facebook.

«Вперше цього року наша школа долучилась до інноваційних мультимедійних ресурсів Smart Kids, що допомужть у вивченні української як успадкованої/іноземної в ефективній ігровій формі», - йдеться у дописі.

Як зазначається, школа українознавства ім. Лесі Українки м. Ноттінґем запрошує учнів на новий навчальний 2019/2020 рік. Заняття проводяться з української мови, літератури та українознавчих дисциплін. Основною метою є підтримка і вдосконалення розмовних навичок, а також ознайомлення з багатою культурною спадщиною та традиціями України.

Шкільна бібліотека пропонує чудовий перелік сучасної дитячої літератури для будь-якого віку та рівня володіння мовою.

Читайте також: Українці Аргентини відзначили День Незалежності України

Заклад також запрошує на заняття з музики, співів, танців та образотворчого мистецтва, які відтепер доступні всім бажаючим за принципом pay as you go (оплата за фактом надання послуги - ред.).

Школа працює щосуботи з 10:00 до 13:00 у вікових групах від 3 до 15 років. Навчання розпочинається 14 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-