До Дня Незалежності України в Ризі нагородили волонтерів

До Дня Незалежності України в Ризі нагородили волонтерів

Фото
Укрінформ
Українських волонтерів і патріотів в Латвії, латвійських друзів України відзначили нагородами та подяками за підтримку народу України в боротьбі за свободу.

Нагороди Всеукраїнського об’єднання "Країна" та подяки Товариства підтримки України були вручені у День Незалежності України в Посольстві України в Латвійській республіці, розповіла кореспонденту Укрінформу керівник латиського Ukrainas atbalsta biedriba/Товариства підтримки України Тетяна Лазда. 

Зокрема, відзнакою "Волонтер України" були народжені Громадське об’єднання SOS palīdzība Ukrainas armijai (“SOS Допомога Українській армії”), Андріс Яунземіс, Інгус Захарченокс, Яна Стрелєца. Андріс Яунземіс також отримав медаль "Волонтер України за покликом душі" від Міжнародної спілки волонтерів України.

Медаллю " За відродження України" нагороджені Андрейс Анцанс і Анне Ігнатова. Медаллю " За гідність і патріотизм" відзначені Оксана і Уна Томич, Ганна Наконечна, Юрій Лепесевич.

Як повідомлялося раніше, 23-24 серпня українці Латвії, латиські друзі України та дипломатичні співробітники Посольства в Ризі відзначили національні свята України, а також 30-річчя “Балтійського шляху” (живого ланцюга Таллінн-Рига-Вільнюс, створеного в 1989 році, що стало прологом повернення незалежності балтійськими країнами).

Фото: Олег Кудрін

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-