У СКУ закликали лідерів G7 та ЄС посилити санкційний тиск на Росію

У СКУ закликали лідерів G7 та ЄС посилити санкційний тиск на Росію

Укрінформ
Світовий Конґрес Українців (СКУ) закликав лідерів країн G7 та представників Євросоюзу укотре  підтвердити свої зобов’язання щодо підтримки суверенітету та територіальної цілісності України, а також посилити економічні й політичні санкції проти РФ.

Про це йдеться на сторінці СКУ у Facebook.

"Світовий Конґрес Українців закликає лідерів країн Великої сімки та представників Європейського Союзу під час зустрічі цими вихідними у Франції ще раз підтвердити своє зобов'язання підтримувати суверенітет і територіальну цілісність України, яка захищає себе від триваючої російської військової та політичної агресії", - йдеться у дописі.

Як заявив президент СКУ Павло Ґрод, "будь-яка дискусія про запрошення Росії взяти участь у засіданнях Великої сімки буде підривати цілісність міжнародного правопорядку, який Росія продовжує безкарно порушувати".

Президент СКУ вважає, що "Велика сімка та ЄС повинні ще більше посилити тиск на Росію за допомогою економічних і політичних санкцій проти Російської Федерації та осіб, відповідальних за напад на Україну та незаконне ув'язнення понад 100 українських політичних в'язнів та 24 захоплених моряків".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-