В Ізраїлі відбулися пам'ятні та святкові заходи до Дня Прапора і Дня Незалежності України

В Ізраїлі відбулися пам'ятні та святкові заходи до Дня Прапора і Дня Незалежності України

Фото, відео
Укрінформ
В Ізраїлі відбулися акція солідарності з Україною, вшанування загиблих воїнів та святковий концерт з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України. 

Про це йдеться на сторінці Посольства України в Державі Ізраїль у Facebook.

«Напередодні Дня Незалежності українці, місцева громада разом з українськими дипломатами провели біля Посольства України в Ізраїлі акцію солідарності з Україною та вшанування пам'яті Героїв, які загинули захищаючи Україну», - йдеться у дописі.

Раніше, 19 серпня, в Українському культурному центрі в Ізраїлі відбувся святковий вечір.

 Як зазначається у соцмережі, Тимчасовий повірений у справах України в Державі Ізраїль Микола Тараненко привітав гостей заходу з Днем Незалежності України та наголосив на важливості цього свята для кожного українця та для всієї країни. 

Дипломат подякував присутнім за підтримку України. Він також висловив окрему подяку керівнику Незалежного авторського шоу-театру Олександру Житомирському за організацію чудового концерту. 

У рамках концертної програми українські пісні виконали Любов Беркова-Житомирська, Олександр Лам, Валерія Зай, Лара Голдберг, Василь Міщенко, Ольга Кац та Ольга Южная.

Також на п'ятницю, 23 серпня, на 12:00 було анонсовано церемонію підняття українського прапора у Посольстві України в Ізраїлі, на яку запрошуються усі охочі.

СВяткові заходи продовжаться увечері у парку Yarkon Park у Тель-Авіві під час святкового пікніка. Захід, організований ініціативною групою "Ізраїльські друзі України", розпочнеться о 17:00, йдеться на сторінці події у Facebook. "Як завжди, збираємось разом на традиційному місці святкувати День Незалежності України. Як завжди - пікнік!", - йдеться у соцмережі.

Фото: Ісай Фуксман

Відео: Вячеслав Фельдман 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-