У Клайпеді триває виставка, присвячена військовополоненим українським морякам

У Клайпеді триває виставка, присвячена військовополоненим українським морякам

Фото
Укрінформ
У литовській Клайпеді днями відкрилася виставка картин «Повернення до дому» на підтримку моряків ВМС України, які перебувають у полоні в Росії.

Про це повідомляється на сайті Посольства України в Литовській Республіці. 

Зазначається, що захід був підготовлений спільно працівниками Посольства України у Литві, Військово-морських сил Литви за сприяння Міжнародного благодійного фонду Євгена Коновальця (Литва) та українських волонтерів.

У своїх виступах під час відкриття виставки аташе з питань оборони при Посольстві України в Литовській Республіці полковник Олександр Коберський та командувач Військово-морських сил ЛР контр-адмірал Арунас Моцкус окремо наголосили на важливості проведення зазначеного заходу, який демонструє підтримку полонених українських моряків Збройними силами Литви та її громадянами.

Символічним є те, що виставка була організована саме у «морській столиці» Литви.

У відкритті виставки також взяли участь керівництво підрозділів Збройних сил Литовської Республіки, дислокованих у Клайпедському гарнізоні, литовська громадськість, активісти та представники української громади Клайпеди, представники ЗМІ.

Як повідомляється, захід привернув значну увагу представників української діаспори ті друзів України в Литві.  

Виставка «Повернення до дому» відкрита для огляду до 23 серпня за адресою: Клайпеда, вул. Вітауто, 5, Клайпедський гарнізонний будинок офіцерів.

Фото: пресслужба Посольства України в Литовській Республіці

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-