Українці в Німеччині допомогли зібрати гумдопомогу для лікарні на Сумщині

Українці в Німеччині допомогли зібрати гумдопомогу для лікарні на Сумщині

Фото
Укрінформ
Українсько-німецьке об’єднання «Рейн-Дніпро» (Rhein-Dnipro Deutsch-Ukrainischer Verein) долучилося до формування гуманітарного вантажу, який днями отримала Великописарівська лікарня на Сумщині.

Про це повідомляється на сторінці благодійного фонду «Міжнародна асоціація підтримки України» у Facebook.

«Дякуємо нашим партнерам Rhein-Dnipro Deutsch-Ukrainischer Verein, які допомогли у формуванні гуманітарного вантажу для Великописарівської лікарні!», - йдеться у дописі.

Зазначається, що у серпні буде вже п'ять років з того часу, як благодійний фонд «Міжнародна асоціація підтримки України» привіз в Україну перший гуманітарний вантаж. За цей час гуманітарну допомогу отримали майже всі області України, а цими днями до переліку додалася й Сумська область.

Повідомляється, що "завдяки справжньому патріотові рідного краю Міколі Бантову, який взяв на себе більшу частину оплати за транспорт та згуртував навколо себе підприємців, Велика Писарівка, невелике містечко над річкою Ворскла, отримала з Німеччини повну вантажівку лікарняних ліжок, стоматологічний рентген, наркозно-дихальний апарат, операційні столи, меблі, оргтехніку та багато іншого".

«Фотографії відділень лікарні дають розуміння, що ми з Bogdan Puszkar не дарма віддали п'ять років гуманітарній допомозі Україні. І є ще безліч лікарень, які потребують нашої допомоги», - йдеться на сторінці фонду.

Українсько-німецьке об’єднання «Рейн-Дніпро» є неприбутковим зареєстрованим у Німеччині об’єднанням, йдеться на його сайті. До напрямків діяльності об’єднання входить: допомога жертвам війни та нужденним в Україні; допомога найбільш серйозно пораненим з України в BWZK, Кобленц; організація концертів, заходів, лекцій; збір та видача допомоги для лікарень та соціальних установ (дитячі будинки, школи, реабілітаційні центри в Україні); підтримка дітей та підлітків.

Фото: сторінка благодійного фонду «Міжнародна асоціація підтримки України» у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-