Злата Огнєвич виступить в Канаді з новою концертною програмою «Грані»

Злата Огнєвич виступить в Канаді з новою концертною програмою «Грані»

Анонс
Укрінформ
Українська співачка Злата Огнєвич виступить у канадському Едмонтоні 22 червня з новою концертною програмою «Грані».

Про це йдеться на сторінці події у Facebook.

"Друзі українського павільйону на Фестивалі спадщини представляють! Зустрічайте нашу рідну Злату Огневич, відому українську співачку з неймовірним голосом, яка заслужила, щоб Україна нею пишалася під час виступу на Євробаченні-2013", - йдеться у повідомленні.

Нагадується, що Злата Огнєвич співала дуетом зі світовою зіркою, видатним тенором Андреа Бочеллі. У  ролі особливої гості співачка також взяла участь у концерті на честь 85-річчя Монсеррат Кабальє у Києві у 2018 році.

«Живий звук, нові пісні і незабутні хіти з альбому "Грані" можна буде побачити, почути і відчути в Едмонтоні 22-го червня 2019 року», - обіцяють організатори.

Як зазначається на афіші, захід відбудеться у рамках туру співачки Північною Америкою.

Вартість  квитків становить 40 доларів до 15 червня і 45 доларів – після 15 червня. Також є 10 спеціальних квитків вартістю 60 доларів, володарі яких матимуть змогу зустрітися зі Златою Огнєвич до початку концерту, поспілкуватися, сфотографуватися і взяти автограф.

Організаторами виступу є некомерційна орагнізація «Український павільйон» та Конґрес українців Канади, відділення в Едмонтоні.

Фото: YouTube, Ukraine Pavilion - Український Павільйон‎

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-