У МІОК подовжили реєстрацію на Міжнародну літню школу україністики «Крок до України»

У МІОК подовжили реєстрацію на Міжнародну літню школу україністики «Крок до України»

Укрінформ
Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» подовжив до 15 червня термін реєстрації на ХІІ Міжнародню літню школу україністики МІОКу «Крок до України».

Про це повідомляється на сторінці Посольства України у Данії у Facebook.

«Шановні друзі, організатори ХІІ Міжнародної літньої школа україністики МІОКу «Крок до України» запрошують на навчання усіх, хто цікавиться українською мовою та культурою. Школа відбуватиметься у Львові 15 – 28 липня 2019 р. Реєстрацію на школу продовжено. Зареєструватися можна до 15 червня 2019 р. на: https://goo.gl/1RwHVN. Велике прохання поширити інформацію у своїх осередках», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається на сайті МІОКу, програма літньої школи передбачає три блоки: інтенсивний курс вивчення української мови (у групах відповідно до рівнів володіння мовою), культурно-мистецькі заходи (навчальні екскурсії та квести, зустрічі з відомими українцями, майстер-класи з народознавства, перегляд українських фільмів, відвідування театрів та музеїв) та індивідуальний проект (спеціальне завдання, яке учасники виконуватимуть упродовж навчання у школі та презентуватимуть, завершивши курс).

Докладну інформацію можна отримати на сайті МІОКу.

Фото: МІОК

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-