У Франції вручили свідоцтва випускникам Української школи

У Франції вручили свідоцтва випускникам Української школи

Фото
Укрінформ
Випускники 9 та 11 класів Української школи у Франції отримали свідоцтва про здобуття базової середньої і повної загальної середньої освіти.

Про це йдеться на сторінці Культурно-інформаційного центру Посольства України у Франції у Facebook.

«4 червня в Культурно-інформаційному центрі Посольства України у Франції випускникам 9 та 11 класів Української школи були вручені свідоцтва про здубуття базової середньої і повної загальної середньої освіти», - йдеться у дописі.·

Зазначається, що з нагоди свята до школи завітали гості з України: автори і натхненники проекту "Рушник національної єдності" Тамара і Микола Степаненки, відома журналістка Людмила Чечель. Учні й викладачі школи провели урочисту церемонію занесення Рушника національної єдності до приміщення Культурного центру.

З успішним завершенням навчання дітей привітали директорка і засновниця школи Олена Містал, представниця Міжнародної української школи, голова атестаційної комісії Наталія Жаворонкова, директорка Культурно-інформаційного центру Посольства Наталія Кочубей.

Українсько-французький колектив "Sc" подарував невеличкий концерт для випускників і їхніх батьків. Свято завершилося традиційним вальсом.

Фото: сторінка Centre Culturel d'Ukraine en France у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-