Закінчення навчального року відзначили українські школи в Анталії та Стамбулі

Закінчення навчального року відзначили українські школи в Анталії та Стамбулі

Фото
Укрінформ
Українські суботні школи в Анталії і Стамбулі відсвяткували закінчення навчального року.

Про це повідомили у Facebook голова ГО «Українська родина» в Анталії Віта Михайлова та керівництво української суботньої школи в Стамбулі. 

«Для школярів сьогоднішній дзвінок – це старт літніх канікул. Тож бажаємо учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу на-вчання. Впевнені, що, повернувшись восени за шкільні парти, вам буде про що розповісти друзям та вчителям», - написала Віта Михайлова.

Вона також подякувала вчителям за працю протягом року, турботу про вихованців школи.

У Стамбулі суботні українська школа, яка діє при Генеральному консульстві України, після закінчення навчального року оголосила про організацію українського літнього дитячого табору. 

«Щиро дякуємо батькам і діткам за чудову атмосферу,яка панувала в нашій школі протягом навчального року. Бажаємо вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання… Наші любі дітки, до зустрічі в Українському літньому дитячому таборі», - написала викладачка школи в Стамбулі Тетяна Феджан-Баштепе у соцмережі.

Як відомо, минулого тижня школярі Міжнародного ліцею ім. Тараса Шевченка у Стамбулі відзначили свято останнього дзвоника і отримали свідоцтва і атестати державного зразка Міжнародної української школи (МУШ).

Фото: сторінка Vita Mykhaylova, Tetiana Fecan-Baştepe - у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-