У Торонто покажуть український історичний фільм-екшн «Крути 1918»

У Торонто покажуть український історичний фільм-екшн «Крути 1918»

Анонс
Укрінформ
У Торонто 6 червня відбудеться показ українського історичного фільму «Крути 1918».

Про це йдеться на сторінці події у Facebook.

«Фундація «BCU Foundation» представляє, вперше у Канаді, новий популярний український історичний фільм-екшн «Крути 1918», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ці героїчні події, що відбулися сто років тому, не перестають бути актуальними для кожного свідомого українця і тепер, коли наші рідні та друзі продовжують захищати нашу державу від московської орди. «Вони віддали свої молоді життя за Україну, за нас з вами. Нашою дякою має бути пам'ять про них. Прийди та вшануй!», - запросили організатори.

Зауважується, що показ кінострічки «Крути 1918» - це також унікальна можливість поспілкуватися з режисером Олексієм Шапарєвим та виконавицею головної ролі у фільмі акторкою кіно і тележурналісткою Надією Коверською.

Як відомо, «Крути 1918» — український історичний фільм-екшн режисера Олексія Шапарєва, який вийшов у прокат 7 лютого 2019 року. Стрічка присвячена 100-річчю бою під Крутами взимку 1918 року.

«Крути 1918» - художній фільм за реальною історією бою на залізничній станції Крути взимку 1918-го року.  Більшовики підступають до Києва, місто наповнене «червоними» агентами. Уряд УНР кидає на боротьбу з ворогом усі боєздатні частини армії, включно з юнкерами і студентами. Чотири сотні юнаків стали до бою проти 4-тисячного добре озброєного війська.

Фото: YouTube, сторінка події у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-