В італійській Мортарі зібрали кошти для поранених українських воїнів і добровольців

В італійській Мортарі зібрали кошти для поранених українських воїнів і добровольців

Фото
Укрінформ
Українці в італійській Мортарі зібрали 1 тис. євро для поранених українських військових і добровольців.

Про це повідомила президент асоціації «Відродження України» (Мілан) Ольга Максимів на своїй сторінці у Facebook.

«На відстані гостріші відчуття любові до рідної землі, на відстані складніше організовувати і проводити різного роду заходи. Ми любимо свою Україну, і на 10-му благодійному святі разом з вами це показали! Завдяки вам, небайдужі земляки та гості свята, було зібрано 1000 євро!», - зазначила Ольга Максимів у дописі.

Повідомляється, що половину коштів було передано почесному гостю свята Сергію Приймаку. «Його історію багато з вас знає: захисник ДАПу, поранення, онкозахворювання, зараз Сергій знову після операції на лікуванні у Мілані», - йдеться у дописі.

Частину коштів також передали до Одеського військового госпіталю (Військово-медичного  клінічного центру Південного регіону - ред.) і бійцям ДУК ПС через волонтерів.

Ольга Максимів подякувала усім, хто долучився, за патріотизм та любов до України. Окрему подяку вона висловила Лідії Ковтюк за спонсорство на подарунки для учасників концерту та італійських гостей.

«Тільки в єдності сила народу!», - зазначила Ольга Макисмів.

Вона зауважила, що «любити Україну на відстані - це значить зробити Україну, там, де ти є». «Ми разом з вами зробили Україну і відсвяткували свято Єдності!», - додала вона.

Як повідомляв Укрінформ, святковий захід "Ти єдина, Україно!" був анонсований на 19 травня в італійській Мортарі. Програмою свята був передбачений концерт, частування тощо. Гостями заходу був оголошений танцювальний дитячий та юнацький колектив із Бергамо.

Як зазначалося, усі добровільні пожертви, зібрані під час заходу, будуть відправлені пораненим воїнам та добровольцям на сході України.

Фото: сторінка Ольга Максимів у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-