Учні українських шкіл в Греції отримали атестати державного зразка

Учні українських шкіл в Греції отримали атестати державного зразка

Фото
Укрінформ
В українських школах в Греції днями пролунав останній дзвоник, а учні отримали свідоцтва і атестати про освіту державного зразка.

Про це йдеться на сторінці Посольства України в Грецькій Республіці у Facebook.

«21 травня 2019 року в Афінах, у приміщенні Посольства України в Грецькій Республіці, відбулася урочиста церемонія вручення свідоцтв та атестатів про освіту державного зразка Міжнародної української школи Міністерства освіти і науки України та Свято останнього дзвоника для учнів українських освітніх закладів Греції», - повідомляється у дописі.

За результатами річного оцінювання знань та державної підсумкової атестації, яку провела в Афінах Державна атестаційна комісія Міжнародної української школи (МУШ), шість учнів дев’ятого та одинадцятого класів МУШ і українських суботніх шкіл, що діють при громадських об’єднаннях українців Греції «Трембіта» та «Берегиня», отримали атестати державного зразка. 

Випускників, їхніх батьків, а також гостей свята привітали Посол Сергій Шутенко, голова Державної атестаційної комісії, заступник Директора МУШ Наталія Жаворонкова, голова Центру підтримки і розвитку української культурної спадщини «Трембіта» і директор суботньої школи «Трембіта» Алла Лобач та директор української суботньої школи «Берегиня» Галина Коцюр.

Фото: сторінка Embassy of Ukraine to the Hellenic Republic у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-