Українська школа в Норвегії запрошує нових учнів

Українська школа в Норвегії запрошує нових учнів

Фото
Укрінформ
Українська школа «Еллісів» в Осло оголосила набір учнів віком від 2,5 до 6 років до дошкільної групи.

Про це йдеться на сторінці навчального закладу у Facebook.

«До уваги батьків! Українська школа «Еллісів» в Осло / Den Ukrainske skolen «Ellisiv» i Oslo запрошує діток від 2,5 до 6 років до дошкільної групи "Сонечко". Заняття по суботах 2 рази на місяць», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що кожного разу у рамках уроків викладачі проводять з дітьми заняття з розвитку мовлення, розучують ігри, пісні та таночки, інсценізують цікаві казки, майструють власноруч чудові поробки.

Навчання грамоти для 4-6-річних дітей відбувається за спеціально розробленою авторською методикою професора Шелестової, яка вже надіслала школі свої підручники. Вчити літери та читати по складах допомагають ігрові завдання, відео, віршики, ліплення і малювання.

Заняття відбуваються у пристосованому приміщенні в центрі Осло, є зручне транспортне сполучення.

Зазначається, що школа «Еллісів» є частиною української спільноти при Українському культурно-освітньому центрі в Осло, Королівство Норвегія. «Ми проводимо разом спільні свята та традиційні святкування українського народу», - розповіли у школі.

Як аповідомляється на сторінці школи у Facebook, мета закладу - дати дітям можливість навчатись рідною мовою, розвивати свою культуру, пам'ятати про звичаї та традиції рідного народу.

Головним завданням діяльності Української школи в Осло є виховання та навчання дітей українського походження, які постійно чи тимчасово перебувають за кордоном з метою збереження та розвитку української мови, культури та традицій рідного народу та створення умов для розвитку особистості з активною громадянською позицією. Учні школи навчаються за підручниками та програмами Міністерства освіти України.

Фото: сторінка Українська школа «Еллісів» в Осло / Den Ukrainske skolen «Ellisiv» i Oslo у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-