У Південній Африці презентують проект

У Південній Африці презентують проект "Переможці"

Фото, відео
Укрінформ
Презентація проекту «Переможці» відбулася у Преторії за участі українських військових, кураторів і координаторів проекту.

Про це повідомляє прес-служба Посольства України в ПАР.

«20 травня 2019 року в Посольстві України в ПАР відбулася презентація проекту "Переможці". До Преторії завітали українські військові Ольга Бенда і Володимир Воропай, кураторка проекту, телеведуча, Соломія Вітвіцька, координаторка проекту Ганну Гвоздяр та оператор Владислав Кочатков», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що виставка світлин українських героїв, які успішно пройшли складний період реабілітації після отриманих на фронті поранень та ампутацій, - лише частина мультимедійного проекту. Вона надихнула гостей заходу: дипломатів та медійників, культурну громадськість та студентів, представників української діаспори та співробітників посольства. Присутні мали нагоду почути історії українських героїв та поспілкуватися з ними.

Наступного дня учасники проекту і виставка світлин помандрували до Кейптауну, де співорганізатор заходу Українська Асоціація в ПАР продовжить знайомити з "Переможцями" південноафриканців, ініціюючи зустрічі з місцевими парламентарями, спортсменами, громадськими діячами.

Як йдеться на сторінці Української Асоціації в ПАР у  Facebook, у середу, 22 травня, презентація проекту відбудеться у Ламбертсбей у школі Lambertsbay School, 23  травня - на сцені Artscape Theatre Centre. А 25 травня відбудеться неформальне спілкування з ветеранами і презентація проекту в Ньюлендсі.

Як відомо, "Переможці" - проект про людей з необмеженими можливостями, які досягають великих перемог у житті: відважних ветеранів АТО, які втратили частини тіла на війні, але не втратили сили духу, і видатних паралімпійців України. 

Куратором проекту є телевелуча Соломія Вітвіцька, організатори - ТСН та журнал VIVA!

Фото: прес-служба Посольства України в ПАР, Ukrainians of South Africa Українська Асоціація в ПАР‎, Соціальний мультимедійний проект "Переможці"

Відео: Соціальний мультимедійний проект "Переможці"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-